Šesť inšpiratívnych videonávodov, ako aranžovať jarné kvety do vázy

Videonávody, ako aranžovať jarné kvety do vázy

Prvý marcový víkend máme za sebou a na celom Slovensku už jar klope na dvere. S teplejším počasím sa postupne vracia do prírody život – kvitnú prvé kvety, zlatý dážď rozžiaril svoje vetvičky a v kvetinárstvach sú čerstvé rezané kvety jarným slnkom pobozkané.

Živé kvety rozdávajú radosť v mnohých domácnostiach a ich krása je neodškriepiteľná. Robíte to aj vy tak, že kvety, či už tulipány, narcisy alebo ruže, prinesiete domov, zarovnáte stonky a vložíte ich do vázy s vodou? Jednoducho klasika.

Kytica nemusí byť len “zapichnutá” vo váze. Vybrali sme šesť jednoduchých návodov, vďaka ktorým do svojho domova vnesiete nielen krásu a vôňu kvetov, ale aj úplne nový level elagancie.

@hua.jin What are the two best ways to fix a multi headed rose? Do you want to add flowers or not?#life #lifetips #lifetipsshare #diy #fyp ♬ original sound - hua.jin

Fantázii sa medze nekladú

Ako vidíte, aj taká samozrejmá vec, akou je vloženie kvetov do vázy, môže vďaka fantázii, kreativite a troche šikovnosti, získať úplne iný rozmer. Stačí si osvojiť pár naozaj jednoduchých trikov. Tak čo, skúsite túto jar privítať aj vy s kyticou naaranžovanou podľa niektorého z týchto návodov? Napíšte nám do komentára.

Máte aj vy šikovné ruky?

Dajte nám v komentároch vedieť o vašich výtvoroch. Pošlite svoje Facebook, Instagram, TikTok či Pinterest profily a tie najlepšie vyberieme do ďalšieho článku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *