Luxusné poschodové torty, ktoré vám vyrazia dych

Luxusné torty

Viete si prestaviť, že by ste na torte našli namiesto typických marcipánových ružičiek maľbu od svetoznámeho maliara ako je Van Gogh alebo Klimt? V cukrárni Tortik Annushka v Moskve ich dokážu vyrobiť. Hoci sa to zdá neuveriteľné, aj tie najzložitejšie dizajny sú úplne celé jedlé!

V portfóliu tejto cukrárne sa nachádza aj torta s dych-vyrážajúcim portrétom Fridy Kahlo, ktorej typická koruna z kvetov vystupuje do priestoru. Často volia neočakávane tmavé farby, vďaka čomu torty pôsobia luxusne. Inšpirujú sa aj mramorom, betónom, drevom, neváhajú siahnuť po čiernej farbe, ktorú kombinujú so žiarivou ružovou alebo veselou oranžovou. Pohrávajú sa aj s prírodnými motívmi kvetov a motýľov na tmavých podkladoch. A práve preto je na Instagrame Tortik Annushka cukrárskou hviezdou. Pochutnajte si na kreatívnych tortách z tejto cukrárne aspoň očami!

Máte aj vy šikovné ruky?

Dajte nám v komentároch vedieť o vašich výtvoroch. Pošlite svoje Facebook, Instagram, TikTok či Pinterest profily a tie najlepšie vyberieme do ďalšieho článku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *